Aurinkopaneelit

Pohjolan Aurinkosähkötukku

Aurinkopaneelit alan johtavilta toimittajilta
Pohjolan Aurinkosähkötukku on verkkokauppa jokaiselle aurinkopaneeleiden hankkimisesta
kiinnostuneelle. Voit valita aurinkopaneelit tehon tai valmistajan mukaan allaolevista
tuotteistamme. Edustamamme aurinkopaneelit ovat hyväksi todettuja ja testattuja pohjoisen
olosuhteisiin. Valikoimastamme löydät aurinkopaneelit niin mono kuin poly malleinakin ja voit valita niistä juuri tarvitsemasi määrän ja tyypin.
Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä.
Me etsimme mielellämme kanssasi sopivat aurinkopaneelit juuri sinun tarpeisiisi!
Aurinkopaneelit Pohjolan Aurinkosähkötukun verkkokaupasta aina tukkuhintaan
Verkkokauppamme tarjoaa aurinkopaneelit erikokoisiin tarpeisiin aina 20 kWp asti.
Valmiit aurinkovoimalat sisältävät tarkoin valikoituja komponentteja parhaan
mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Saat meiltä tarpeisiisi sopivat aurinkopaneelit kilpailukykyiseenhintaan!

Miksi tilata aurinkopaneelit meiltä? Olemme innovatiivinen aurinkopaneelien verkkokauppa ja toimintamme perustuu mutkattomaan, asiakaslähtöiseen malliin. Tavoitteemme on tehdä aurinkopaneelien hankkiminen verkossa mahdollisimman helpoksi ja luottamusta herättäväksi. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kattava tuotevalikoima kaikenkokoisiin kohteisiin
Aurinkopaneelit tuottavat aurinkosähköä isoihin ja pieniin aurinkovoimaloihin.
Tuotevalikoimamme koostuu tunnettujen, alan johtavien valmistajien aurinkopaneeleista.
Sekä paneelit että invertterit ja muut tarvikkeet ovat huippulaadukkaita, ympäristöystävällisiä ja modernia teknologiaa hyödyntäviä tuotteita. Käytämme vain hyväksi todettuja, testattuja ja toimivia aurinkopaneeleita, joten voit luottaa saavasi meiltä loistavan tuotteen.
Valikoimastamme löydät suuren määrän yksittäisiä tuotteita, joten voit halutessasi koota aurinkovoimalan myös itse.
Ota yhteyttä ammattilaisiimme, kun kiinnostus aurinkopaneeleista herää!
Ei huolta, vaikka aurinkopaneelit eivät ennestään olisi tuttuja sinulle millään tavalla,
ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa aurinkosähköön, aurinkoenergiaan ja aurinkopaneeleihin liittyvissä asioissa. Juuri sinun kiinteistöösi laaditun suunnitelman mukaan on helppo valita oikea määrä aurinkopaneeleita, oikea invertteri sekä kiinnitystarvikkeet.

Aurinkopaneelit Suomen sääolosuhteisiin
Aurinkopaneelit ovat turvallinen ja varma ratkaisu sähkön tuottamiseen ympäri vuoden.
Valikoimastamme löydät uusimmat aurinkopaneelit, joiden korkea laatu takaa pitkän elinkaaren, erinomaisen suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen hyötysuhteen. Löydät meiltä Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin suunnitellut aurinkopaneelit, joiden hyvä säteilyn läpäisevyys kestää myös varjostumista.
Suomen sääolosuhteet sopivat harhakäsityksistä poiketen varsin hyvin aurinkopaneelien
käyttämiseen. Aurinkopaneelit tuottavat sähköä myös talvella – itseasiassa, aurinkopaneelit viihtyvät loistavasti kylmässä ilmassa. Aurinkopaneelijärjestelmän mukana saat raportointi-ja seurantatyökalun, jonka avulla voit tarkkailla aurinkopaneeliesi sähköntuotantoa.

Aurinkopaneelien hyödyt puhuvat puolestaan – tutustu ja tilaa aurinkopaneelit vaikka heti!
Aurinkopaneelit ovat ekologinen ja huomattavaa rahallista säästöä tuottava ratkaisu kiinteistön sähköntuottoon. Aurinkopaneeleita on helppo käyttää, eivätkä ne vaadi juurikaan huoltoa, joten myös niiden ylläpitokustannukset ovat pienet. Aurinkopaneeleihin kannattaa sijoittaa, sillä paneeleiden käyttöikä on noin 20-30 vuotta.

Aurinkopaneelien avulla kiinteistösi on omavaraisempi sähkön tuottamisessa sähkön kokonaishinnan ollessa jatkuvassa nousussa. Aurinkopaneeleilla voit säästää jopa 10 % sähkön hinnassa rahassa mitattuna. Aurinkopaneelit pienentävät sähkön siirron määrää ja sähköveroja – hyödyt ovat mittavat paitsi lompakollesi, myös kiinteistösi arvolle ja energiatehokkuudelle.

Aurinkopaneelit omakotitaloille, yrityksille, taloyhtiöille ja mökeille
Mietitkö aurinkopaneelien hankintaa kotiin tai mökille? Aurinkoenergia on toimintavarmin energiansäästövaihtoehto pientaloihin ja se sopii jokaiseen omakotitaloon olemassaolevasta lämmönlähteestä riippumatta. Mökeille voit esimerkiksi perustaa aurinkovoimalan pienellä järjestelmällä satunnaista viikonlopputarvetta varten, kuten kännyköiden lataukseen, tv:n katsomiseen ja valaistukseen.

Suunnittelemme aurinkopaneelipaketin yrityksille ja teollisuuten samoin kuin maatiloille kohteen yksityiskohtaiset tarpeet tarkkaan huomioiden. Saatte meiltä tarkat mitoitukset sekä rasituslaskelmat kattoasennuksiin. Myös taloyhtiöiden kannattaa selvittää hyödyt oman pihapiirin energiantuotantomahdollisuuksista aurinkopaneeleita hyödyntäen. Ota yhteyttä tai tutustu lisää viereisestä valikosta!
Täydennämme jatkuvasti tuotevalikoimamme, joten jos juuri nyt et löydä hakemaasi aurinkopaneelijärjestelmää, hoidamme asian kuntoon!

Näytetään tulokset 1–16 / 31