BLUE SMART IP22 LATURI, 24/16A

260.00 (209.68 alv. 0%)

Kuvaus

Blue Smart IP22 Laturi on uusi ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää Bluetooth-yhteyden. Blue Smart IP22 Laturia voidaan käyttää työpajojen ja ajoneuvojen (kuten klassikkomallien) yhteydessä, moottoripyörissä, veneissä ja asuntovaunuissa.

7-vaiheinen latausalgoritmi hyödyntää akkusi ominaisuudet ja suorituskyvyn maksimaalisesti. Laturi tuottaa akulle sen tarvitseman latausvirran, ylläpitää akun kunnon, varmistaa paremman suorituskyvyn ja pidentää akun käyttöikää.

Päinvastoin kuin muiden valmistajien laturit, Blue Smart IP22 Laturi pyrkii lataamaan syväpuretun akun pakkosyöttämällä siihen matalaa latausvirtaa. Laturi siirtyy normaaliin latausvirtaan heti kun akkunapojen yli mitataan riittävän suuri napajännite.

Blue Smart IP22 on varustettu sisäänrakennetulla Bluetooth-liitännällä, jonka ansiosta laturin ja akun tilat on mahdollista tarkistaa langattomasti älypuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen avulla. Kaikki laturin asetukset ovat myös asetettavissa langattomasti VictronConnect App -sovelluksen avulla.

  • 12/15  174€

Lisätiedot

Malli

24/12A, 24/16A, 24/16A, 3 akulle, 24/8A

Tuotemerkki

Victron Energy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BLUE SMART IP22 LATURI, 24/16A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *